Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Az árak csak online vásárlás esetén értendőek!
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db

CONRAD SVGA monitor kábel ferrit maggal, 10 m

5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: CONRAD
Szállítási díj: 1.990 Ft
Gyártó cikkszám: 981063
Várható szállítás: 2023. január 31.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

SVGA monitor kábel ferrit maggal, 10 mA modern számítógépek normál esetben SVGA grafikus kártyával vannak felszerelve. Itt részben olyan frekvenciákat értek el, amiket a hagyományos VGA kábelek nem tudnak előállítani. Ahhoz, hogy ennek ellenére egy éles és részlethű, szellemképek nélküli képet kapjunk, egy megfelel SVGA kábelt kell csatlakoztatni ide. Az optimális monitor kép eléréséhez cserélje ki a monitorkábelt erre a minőségi kábelre. Ez a kábel a fólia- és fonat árnyékolásával rendkívül védett a külső zavarhatások ellen. 100%-os vörösréz tartalom.

Véd a nagyfrekvenciás zavarok ellen: Ferrit mag
Az olyan elektronikus készülékek, mint a számítógép, notebook vagy okostelefon, nagyfrekvenciás zavarokat keltenek. Ezek jelentősen befolyásolják az adatátvitel minőségét. Ezen zavarforrások csillapítására a kábelköpenyre ún. ferrit-magot vittek fel. Ez a speciális fém ötvözet az adatok tökéletes átviteléről gondoskodik.

Duplán védett külső zavarhatások ellen
A SVGA kábel többszörösen árnyékolt. Így az érpárok fém fóliával vannak betekercselve és a teljes kábelt egy tömör huzal-fonat borítja. Ez a jó minőségű árnyékolás védelmet nyújt olyan külső zavarhatások ellen mint pl. a párhuzamosan fektetett elektromos vezetékek és zord körülmények között is zavarmentes adatátvitelt garantál.

Vörösréz „inside“ (belső)
Egy kábel elemeinél a legfontosabb a belső vezető anyagának a megválasztása. Az itt alkalmazott vörösréz a legkiválóbb átviteli jellemzőket kínálja. A nagy frekvenciáknál csekély impedanciája mellett meggyőző a vörösréz nagyfokú mechanikai igénybevehetősége, hajlékonysága és tartóssága. Ezen kívül a vezeték ellenállása az olcsó acéllal (CCS) vagy az alumíniummal (CCA) összehasonlítva lényegesen kisebb. Ez biztosítja adatainak kiváló és biztonságos átviteli minőségét.

Paraméterek

Termék típus VGA kábel
Csatlakozó típus VGA
Kivitel Csatlakozókábel
Összekapcsolási mód VGA-ról VGA-ra
Csatlakozók VGA 15 pólusú dugó, VGA 15 pólusú dugó
Dugó kivitel_ egyenes
Kábel változat SVGA
Kábelhossz 10.00 m
Szín Fekete
Vezeték jellemzők Ferritmaggal
Vezeték alkalmazás TV, Monitor
Kábel kivitel Kerek
Belső vezető anyaga Vörösréz
AWG 28
Árnyékolás Fonat- és fóliaárnyékolás