Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Az árak csak online vásárlás esetén értendőek!

ELKO EP Hungary

Teljes körű megoldások egy gyártótól!

Az ELKO EP vállalat, melynek központja a csehországi Holešovban található, immár 27 éve az Ön villamossági partnere. Termékeink közt a kezdetektől megtalálható a lakossági vagy ipari felhasználásra szánt eszközök széles sora. Az utóbbi években jelentős ütemű fejlődés jellemezte az intelligens vezérlés területét, amelyen vállalatunk hetedik éve folyamatosan fejleszti iNELS smart home solutions épületautomatizálási rendszerét. Ahogy a relé termékkör esetében, úgy az épületautomatizálás területén is jelentős piaci pozíciót harcolt ki magának cégünk. Olyan termékeket fejlesztünk és gyártunk, amelyek nem csak kényelmes vezérlést teszik lehetővé, hanem környezetbarát technológiával készülnek, valamint energiát takarítanak meg.

Az ELKO EP anyavállalat fokozatosan több országban is leányvállalatot nyitott - Magyarországon, Szlovákiában, Lengyelországban, Horvátországban, Oroszországban, Ukrajnában, Romániában, Németországban, Indiában, Vietnámban, Bhutánban, Szaúd-Arábiában, az Egyesült Arab Emírségekben... Napjainkban termékeinket a világ 70 országba exportáljuk, és olyan világmárkák nevei alatt is megtalálhatják őket - a teljesség igénye nélkül -, mint Schneider Electric, EATON, HAGER, Siemens, NIEAF SMITT , stb.

Munkánk alappillére a fejlesztés és a modern technológia, erőfeszítéseink eredményét pedig Önök, a vásárlóink élvezhetik, mivel nem csak egyszerűen egy terméket vásárolnak meg, hanem igényeiknek megfelelő, testre szabott megoldást is. A saját fejlesztési részleg és a precíz gyártási eljárás, valamint a kereskedelmi hálózatunk adja meg Önnek a lehetőséget, hogy kiaknázza villamossági megoldásainkban rejlő lehetőségeket, melyeket folyamatosan fejlesztünk. A termékeink gyártásához szükséges hátteret a modern gyártócsarnok biztosítja, melyet az idén bővítettünk a legmodernebb és leggyorsabb SMD beültető berendezéssel, amely garantált minőséget és operatív ellátást biztosít.

Termék szűrés

Gyártó
Ár
-
Rendezés: