Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Az árak csak online vásárlás esetén értendőek!
HÖGERT HT7G080 Szerszámkocsi
70.608 Ft (55.597 Ft + ÁFA)
Menny.:db

HÖGERT HT7G080 Szerszámkocsi

70.608 Ft (55.597 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: HÖGERT
Szállítási díj: 990 Ft
Gyártó cikkszám: HT7G080
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Elérhetőség: Gyártói Készleten (2-7 munkanap)

Termék adatlap

3 részes, moduláris, mobil szervizszekrény. Három független modul dobozzal, fiókokkal és nagy tárolóhellyel akár 45 kg szerszámok szervezett tárolását teszi lehetővé. A kompakt méretek, a rögzített görgők és a teleszkópos összecsukható fogantyú lehetővé teszi az autóval történő szállítást és szinte közvetlenül a munkahelyre szállítását. Ideális szervizcégek, autójavító műhelyek, valamint minden barkácsoló szerelmes garázsába. Ideális megoldás azoknak a szakembereknek, akik értékelik a mobilitást, a biztonságot és a rugalmasságot.

Leírás

  • masszív fémszerkezet műanyag oldalakkal
  • a beépített görgők lehetővé teszik a kocsi gyors és kényelmes szállítását a munkahelyre
  • beépített, összecsukható alumínium teleszkópos fogantyú
  • fém oldalkapcsok
  • kis méret és súly
  • 3 szegmens – mindegyik szegmens egymástól függetlenül használható:

- felső doboz 420 x 220 x 150 mm méretű, 20 kg teherbírással fémkapcsokkal. A felső burkolatban 2 kihúzható, átlátszó fedelű rendszerező található, mindegyikben 5 rekesszel az apró alkatrészek és tartozékok tárolására és egy szerszámtálcával. A doboz visszahúzható műanyag hordozó fogantyúval és oldalfogantyúkkal rendelkezik a könnyű emelés és beállítás érdekében. Csúszásgátló rugalmas szalagokkal ellátva, melyek megakadályozzák a doboz elmozdulását pl. az autóban történő szállítás során.

- központi doboz 2 fiókkal, golyóscsapágyas csúszdákra szerelve. Az egyes fiókok méretei 390 x 215 x 60 mm, teherbírása 5 kg. Lapos munkalap hornyokkal az elektromos szerszámokkal való munkavégzéshez. A doboz visszahúzható műanyag hordozó fogantyúval rendelkezik.

- alsó doboz dönthető, nagy, 410 x 210 x 280 mm-es fiókkal, 15 kg teherbírással, fix görgőkkel, teleszkópos fogantyúval és további hordozó fogantyú.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!