Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kábelek és vezetékek aktuális árairól érdeklődjön üzleteinkben.
Az árak csak online vásárlás esetén értendőek!

Rólunk

HEJŐVILL Kft-t 1997-ben Gazdafi István alapította, 100%-ban magyar magántulajdonban álló vállalkozás. Az alapító közel 40 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, erre az ismeretre és tudásra alapozva alakult ki a cég tevékenység struktúrája. Egy folyamatosan fejlődő, az újdonságok és új technológiák iránt, fogékony; és azokat alkalmazó konstruktív gondolkodású vállalkozás.

A HEJŐVILL Kft. jogelődje a GIVILL BT tevékenységét folytatva, azt kibővítve, épületvillamossági, világítástechnikai, és az iparban használt villamos anyagok kereskedésével foglalkozunk. Ezen belül fő tevékenységünk az épületvillamosság és az ipari elektronika, a világítástechnika csak egy kiegészítő tevékenység.

A többéves tapasztalatnak és piaci ismereteknek köszönhetően lehetőségünk nyílt felkutatni a legmegfelelőbb forgalmazókat, importőröket. Ezen cégekkel való kapcsolataink teszik lehetővé számunkra, hogy vevőinknek előnyös, versenyképes ajánlatot tegyünk.

Beszállítóink között megtalálhatóak magyarországi és külföldi kisebb és nagy gyártó cégek egyaránt.
Vásárlóink piacát viszonteladó kereskedők, kisebb- nagyobb kivitelezők, magánvásárlók és internetes vásárlók alkotják.

Könnyen megközelíthető, kiváló parkolási és rakodási lehetőséggel rendelkező telepünkön rugalmas kiszolgálás és gazdag áruválaszték várja vásárlóinkat.

Szolgáltatásaink közzé tartozik a díjtalan árajánlatadás, tanácsadás.

Naponta bővül kínálatunk, melyből bizonyos hányad lapunkon megtekinthető.


Cégünket alakulása óta a legmagasabb technikai felkészültség és a gördülékeny ügyintézés jellemzi, ami képzett munkatársainknak és sokéves tapasztalatunknak köszönhető. Az eltelt több mint 10 év alatt árukészletünk dinamikusan bővült, mint ahogy tette ezt maga a cég is. A forgalmazott termékeink 80%-át Magyarországon vásároljuk meg, a 20%-át importból hozzuk be. Az eltelt időszakban a folyamatos fejlődésnek köszönhetően forgalmunk és partnereink száma jelentősen növekedett.

A növekvő forgalom indokolttá tette a tárgyi feltételek bővítését, ezért 2006-ban egy 3000 m2 területű komplett telephelyet vásároltunk Miskolc déli kivezetőjénél. A vállalkozás egész telephelyét az EU normáknak megfelelővé tettük. Ezen a telephelyen jelenleg 300 m2 eladótér, 1100 m2 raktár található. A gyors és korszerű kiszolgálás érdekében továbbra is folyamatos fejlesztéseket végzünk.

Üzletpolitikánkat a kezdetektől fogva vevő-centrikusság határozza meg. Számunkra fontos, hogy vevőinket - amennyiben nem rendelkeznek ezerirányú ismeretekkel - megfelelően tájékoztassuk. Büszkék vagyunk arra, hogy a mai napig sikerült mindig olyan terméket ajánlanunk vevőinknek, amelyek a legmegfelelőbben elégítették ki a felmerülő igényeket.

Folyamatos tanácsadói tevékenységünk, megfelelő színvonalú szakmai szolgáltatásaink segítségével, partnereinkkel hosszú távú kapcsolat kiépítésére törekszünk. Ennek megfelelően határoztuk meg cégünk fő mottóját: Piacképesnek kell maradni a többi céghez képest!

A jövőben is minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy csak úgy, mint az első tíz esztendőben a legmegfelelőbb műszaki paraméterű, legjobb minőségű és legkedvezőbb ár-érték arányú termékekkel állhassunk ügyfeleink rendelkezésére.

Eltökélt szándékunk, hogy ez a folyamatos bővülés, ami eddig jellemzett minket, továbbra is töretlen maradjon, hogy minél több vásárlót szolgálhassunk ki a legmagasabb színvonalon, a legbarátságosabb árakkal.

Az elmúlt években a folyamatos fejlődés, forgalmunk állandó növekedése, tőke-visszaforgatás, fejlesztés jellemezte vállalkozásunkat, amit megújuló reklám-és üzletpolitikánk segítségével szeretnénk továbbra is fenntartani. A számítástechnika által nyújtott új lehetőségek kihasználásával a gyors és pontos információáramlást kívánjuk biztosítani üzletfeleink számára.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink körében üdvözölhetjük.