Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Az árak csak online vásárlás esetén értendőek!

VIDEX

Az Allegro Opt egy ukrán gyökerekkel rendelkező cég, amely 1996-ig nyúlik vissza, míg a VIDEX márkát 2003-ban jegyezték be. A világítástechnikai ágazatban a márka 2014 óta aktívan fejlődik, ezt követően az ukrán piacon áttörés történt az általános ismertség felé. . A szép és egyben hasznos dolgok alkotása iránti szenvedélyes szakemberek nagy sikerrel és ügyfeleik megelégedettségével készítik el a Videx márka termékeit, amelyek koncepcionális ideológiája a részletekre való kivételes odafigyelésen alapul. A cég rendszeresen részt vesz számos tematikus kiállításon, ahol számos díjat kapott a stand és általában a termékek tervezéséért. 2020 óta,

2021 februárjában az Allegro OPT úgy döntött, hogy belép a külföldi piacokra. Egy lengyelországi leányvállalat, az Allegro OPT Sp. z o. o .. Minden termék, amely bevált Ukrajnában, később átkerül a lengyel piacra, és az ügyfelek értékelik. A varsói fényvásáron jóváhagyták a Videx termékek minőségét és új dizájnját. Termékeinket számos látogató hagyta jóvá Lengyelországból, Magyarországról, Spanyolországból és Németországból. Folyamatosan fejlődünk, jelenlegi és leendő ügyfeleinkre összpontosítva.

A cég központja és fő logisztikai központja Ukrajnában, Kropivnickijben található. A lengyel raktár Krakkóban található. Ez a weboldal kifejezetten az EU piacára készült termékeket mutatja be. A márka ukrán portfóliója sokkal szélesebb, és folyamatosan azon dolgozunk, hogy az európai piacra fejleszthessük, és lehetőséget adjunk a felhasználóknak, hogy megismerkedjenek a márka számos csodálatos termékével.

Termék szűrés

Gyártó
Ár
-
Rendezés: